Autodealer

xxxx  aaaaaa bbbbb

Waarom AUTOPLUS GARANTIE?

  • Partnerschap is onze filosofie
  • Naast een interessant product is onze topprioriteit het samenwerken met de autodealer.
  • De samenwerking begint met het kiezen van de juiste Autoplusgarantie oplossing voor uw bedrijf. Onze ervaren accountmanagers ontwikkelen samen met u een garantie, die aan de verwachtingen van uw en uw klanten is aangepast. Dus …
  • Gaat niet bestaat niet
  • Partnerschap is bij ons ook fairness:  Een snelle afwikkeling en een klantenindividuele service zijn vanzelfsprekend in ons bedrijf. Daarvoor zorgen competente medewerkers, in een team met korte lijnen.

U denkt dat de AUTOPLUSGARANTIE filosofie met uw bedrijfsconcept samenvalt? Dan zouden we u graag beter leren kennen. Hetzij u reeds samenwerkt met een garantie aanbieder of nieuw bent, een gesprek met een AUTOPLUSGARANTIE accountmanager is in iedere geval de moeite waard.

Online uw claim indienen

Bij de AUTOPLUSGARANTIE heeft u de mogelijkheid, een defect makkelijk en efficiënt online te melden. Een gemakkelijk en eenvoudig in te vullen formulier maakt een claimmelding gemakkelijk online mogelijk.

De gegevens van de garantieovereenkomst worden daarbij automatisch ingevoegd.

Het online aanmelden kan ook gedaan worden door het reparerende autobedrijf of van het de AUTOPLUS GARANTIE-partner.  Alsmede het uploaden van de benodigde documenten (Gedetailleerde proforma/kostenopgave, een kopie van het kentekenbewijs voor- en achterkant).

Ieder noodzakelijk document zoals kentekenbewijs of proforma/kostenopgave kan meteen toegevoegd en geüpload worden. Op deze manier is het mogelijk om een volledige claim inclusief de benodigde documenten in een keer in te dienen. Dat garandeert dat de behandeling van de claim zo snel en soepel als mogelijk verloopt.

Garantie oplossing

Autoplusgarantie  biedt een professioneel product om u te helpen bij de garantie afwikkeling. Wij doen elke dag weer ons best om het te optimaliseren en bijbehorende dienstverlening zo goed mogelijk te houden. Wij nemen u het garantieproces volledig uit handen. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar het garantie- en claimproces, dat regelen wij voor u.

Basis en standaard Garantie

De AUTOPLUS-Garantie biedt u duidelijke garantie mogelijkheden: geen uitsluitingen van merken of type motoren, geen kilometerbeperking en 1 vaste prijs voor ieder voertuig ongeacht het bouwjaar. U profiteert van een ongecompliceerde afwikkeling, en uw klanten van een interessante prijs-kwaliteit verhouding. U kunt deze garantie afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden.  

Comfort garantie

U als professional weet, dat ook bij jonge (2-4 jaar oud) voertuigen dure reparaties kunnen voorkomen. Met de AUTOPLUS GARANTIE verlengde fabrieksgarantie biedt u uw klanten ook na het verlopen van de fabrieksgarantie een interessant pakket en de garantie dat zij gedekt zijn voor onvoorziene kosten die kunnen ontstaan  

Partner worden

Word vandaag nog Autoplusgarantie partner en start direct met het afsluiten van garanties.
Garanties afsluiten was nog nooit zo makkelijk!

Kantooruren

Ma t/m Vr 9:00 - 17:00

Adres


Paterswolde
Tel: 085 – 06 09 960
Email: info@autoplusgarantie.nl